Whippet




onsdag 21 april 2010

Valpar till salu och svanar

Ja inte hänger rubriken ihop inte men....Kunde inte låta bli att ta ett foto på svanarna som bosatt sig på vår brygga. Trevligt men smutsigt.

Igår kväll hade vi vår studiecirkel för hunduppfödare hemma hos oss. Alla valparna fick för första gången stå på köksbordet och bli beskådade av cirkeldeltagarna. Säkert en bra träning för framtiden. Anledningen var att vi just nu läser om färg och skulle försöka bestämma vilken färg valparna har, men - det var inte så enkelt som man kunde tro. Vi bestämde i alla fall att alla utom Bamse Bear (röd med svart mask) och Black Sheep (svart ) hade blå mask men om färgen sedan var fawn eller med tillägget blå eller röd fawn är än så länge osäkert. De blå ögonen som många har än så länge kommer med all sannolikhet att mörkna efter hand. Kul att få ägna så mycket tid åt att prata hund med andra uppfödare.

Vi har också insett att vi måste annonsera om valparna så ikväll har vi skickat in annons till lokaltidningarna. Försökte också med Sydsvenskan men lyckades inte komma in på sidan där man tillverkar annonser. Hoppas att det lossnar så att det fungerar igen vad som nu kan vara fel. Hoppas på att det finns många intresserade whippetvalpsköpare som kan erbjuda goda hem och helst är intresserade av att aktivera hundarna inom någon form av kapplöpning. Det vore så skönt att veta att de får det bra i framtiden. Det är ju ändå dit man strävar när man ger sig in i hunduppfödningsbranschen som just nu verkar ganska tuff.

Svanarna som bosatt sig på vår brygga


Det börjar bli kul med leksaker

Svårt att få svarta hundar att synas bra på bild

Bitas i örat kan man redan fast man är liten

2 kommentarer:

  1. Dom är fina valparna ..synd att vi inte bor närmare..

    Ha det gott.

    SvaraRadera
  2. Ja det är verkligen synd. Hade behövt lite "expertutlåtande". Vem är lik vem etc. Undrar just - men det finns ju mycket ljusa färger bakom Shaddoc som Cyklon tex och andra duktiga springare.

    SvaraRadera