Whippet




torsdag 15 april 2010

Ätit ute för första gången

Idag har valparna varit ute för andra gången i sina liv. Igår blev det en mycket kort utevistelse i solen och idag en lite längre. Det gäller ju att passa på när det är varmt och skönt ute och idag hann de dessutom med en måltid i det gröna. Först åt de köttfärs och som efterrätt bjöd Speya på varm mjölk. Det uppskattades men sen ville alla in för ett par timmars sömn på maten.
En före detta arbetskamrat var inne och kikade på dem och det var nätt och jämnt att de orkade öppna ögonen och hälsa en liten stund så det tar på krafterna med allt nytt som de små skall vara med om.

Oj vad ljust det är ute

Visst kan man leka ute också

Se så fint jag kan sitta


4 kommentarer:

  1. Sötnosar:-). Är dom fawnfärgade blåmaskade som det ser ut på bilderna? Eller har dom svarta maskar som mamma Speya?
    Känns lite tungt nu i kväll när fem av valparna flyttar sin kos nu i helgen - i morgon fredag flyttar två av dom....
    Man hinner fästa sig väldigt mycket vid dom små trots den korta tiden dom levt sina liv så här långt. Men jag är SÅ nöjd med valpkullen och det är mamma Tikka och pappa King's förtjänst! Gosigaste av gosiga valpar!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Hej Marie!
    Synd att det är så långt annars kunde du kommit och tittat. Några är mera åt det blåa hållet. Det är bara den som är lite brun som säkert har en svart mask. Inte säker på de övriga. Skall ha besök av en några uppfödare (uppfödarcirkeln) på tisdag och tänkte höra vad de säger. Tycker själv att det är lite svårt att avgöra.

    SvaraRadera
  3. Hej på er i valpstugan!
    Valparna växer så det knakar ser vi!
    Så gulliga!!! Ha en bra helg så hörs vi snart igen :-D
    Kram från Anncie och co.

    SvaraRadera