Whippet




torsdag 29 april 2010

Kan det vara sant??

Snart på söndag så är valparna 6 veckor. Tiden går så fort så fort. För det mesta är det bara roligt undantaget när de vaknar kl halv fem på morgonen och vill ha sällskap, mat och lek. Måste säga att jag aldrig någonsin stigit upp så här tidigt förr. Men det är ju en upplevelse bara det. Idag har vi haft besök i valplådan av grannbarnen. Små valpar är ju bara oemotståndliga. Imorgon kommer brorsbarnen med pappa och då är det dags att fira tolvårsdag i valplådan.

Valparna gillar skarpt att få besök

Big Bad Wolf tränar på att stå fint

Speya undrar var valpen tog vägen

5 kommentarer:

  1. Superbra med mycket social träning med "tvåbenta" oavsett om det är vuxna och/eller barn:-). Borgar för en trygg och socialt tränad valpkull framöver! Sånt gillar jag.......
    Dom är sååå söta dom små! Som du skrev i min blogg för ett tag sen så är det synd att vi har så långt mellan varann, för det hade verkligen varit hel-kul att få träffa halvsyskonen!!!
    Men Du eller Bengt får ju träffa mina två hemmavarande "blåbär" i Halmstad vid premiären på WR vetja!
    Kramis Marie

    SvaraRadera
  2. Men duuuuu så söta de är!! Vilken/vilka ;) ska ni behålla? Den kommer väl isf med till Landskrona endera dagen tänker jag? Ja jösses vad tiden går fort! Trevlig Valborg till er!

    SvaraRadera
  3. Jeanette -
    Jo, vi kommer antagligen att behålla A Black Sheep och A Boomerang. Det är lite mycket men svårt att låta bli när det är första kullen. Så - vi kommer säkert att ses framöver. Hoppas du också får en trevlig helg.

    Marie -
    Vet inte vem det blir som kommer till Halmstad men det skall bli kul att få se de små (stora) blå.
    Och en trevlig helg till dig också såklart!

    SvaraRadera
  4. Superfina valpar! Blir förvånad att de redan är sex veckor, inte klokt vad tiden går fort.
    Önskar en en riktigt skön valborg!

    SvaraRadera
  5. Tack det samma Linnea! Hoppas att ni har lite barmark nu???

    SvaraRadera