Whippet




söndag 25 april 2010

Ny kamera och utökade revir

Barn och barnbarn åkte i morse tidigt för att spela två fotbollsmatcher - det är ett hårt liv för en liten duktig fotbollstjej. Vet inte hur det gick ännu. Bengt åkte till Jönköping igår kväll för att vara med på LC. Bästa resultat den här gången blev Svea på 9-e plats med reserv-Cacil så visst var de duktiga men det räckte inte riktigt till. - Men så är det.

Vi har haft besök av en eventuell valpköpare idag men det visade sig att den de vill ha var såklart just den vi bestämt oss för att behålla. - Men så är det. Lite synd för de andra är minst lika fina och de hade säkert blivit mycket nöjda med en av dem också.

Valparna har börjat utöka sina revir det går knappt att hålla dem instängda längre. De har varit ute idag i solen - oj vad trötta de blir efter lite frisk luft men så kul det är att upptäcka nya saker. Jag har passat på att prova den nya kameran som till slut blev inköpt i lördags efter lång betänketid. Så kul med nya prylar men jag har en känsla av att det fordras en hel del träning för att det skall bli bra.


Valpbus ute i trädgården

Valpbesiktning

Mammamisshandel

Barnuppfostran - det är så kul att se hur hundarna gör och
så lite som de behöver göra för att valparna skall lugna ner sig.
Inte alls så farligt som det ser ut.

Visst är det i köket man skall äta?

3 kommentarer:

  1. Du har lyckats bra så här långt med nya kameran! Grattis till en god investering för framtiden :-)!
    Vad dom växer dom små....... Det är verkligen riktigt tomt här hemma nu efter att dom första fem flög ur boet förra helgen :-(. Men det är minsann full fart här hemma med Sara och Polly som hänger med på det mesta just nu. Ja - inga långpromenader förstås, men bilåkning är numer något dom båda två gillar skarpt! Idag var vi ju till Rundbanan i Örebro och tränade och då fick dom följa med. Oj - vilken uppståndelse det blir när man kommer med två töser. Alla vill hälsa, gosa och mysa. Mycket bra social träning.
    Kram Marie

    SvaraRadera
  2. jag och fabian vill komma till dej på fredag :)

    SvaraRadera
  3. Hej Alicia!
    Ni är välkomna om ni får för mamma o pappa.

    SvaraRadera