Whippet




onsdag 14 april 2010

Lek

Ett nytt moment har kommit in i valparnas liv - lek. En kattunnel har köpts in efter tips av Mibisan´s och den tycker valparna är kul. Konstigt att så små valpar vågar gå in i den när vuxna hundar ofta tvekar inför att gå in i en agilitytunnel. Men det är väl nyfikenheten som tar överhand. En liten boll är också populär även om det är svårt att hålla balansen ibland när den rullar. I takt med att valparna blir äldre ökas också de sociala kontakterna. Idag har vi haft besök av presumtiva valpköpare och till helgen kommer mina brorsbarn hit för att fira ett av barnens födelsedag i valplådan. Ett bra val tycker jag och valparna!


Passande boll till liten svart tjej



2 kommentarer:

  1. När jag ser valparna ..börjar jag att fatta att du verkligen är uppfödare nu och att ni har er första kull..Underbart eller hur?

    SvaraRadera
  2. Ja det är verkligen kul och SÅÅÅÅÅ lärorikt. Egentligen borde alla prova på för att förstå vilket arbete en uppfödare lägger ner på en valpkull. Tror inte att man alltid förstår det förrän man själv provat på. Men det är värt allt arbete.....många gånger om!

    SvaraRadera