Whippet




lördag 29 maj 2010

Och så var de bara tre

Oj nu börjar det kännas tomt och ödsligt i valparnas rum. Börjar nog bli dags för lite omflyttning av hundarna. Idag lämnade A Big Bad Wolf oss för att flytta till Växjö och till Emelie. Det är det längsta hittills och det är inte särskilt långt. Kul att få möjlighet att följa valparnas framtida öden och äventyr och att kunna få se dem hur de utvecklas. Alla hittills har dessutom kommit till hund och djurvana hem som vet hur det är att få hem en liten valp.
Bengt har varit i Borlänge och det gick väl sisådär. Man strävar ju efter att vara bäst men... De blev i alla placerade som 10,16 och 25 och det var ju på övre halvan. Det var 59 hundar (ungefär) som deltog. Det är en lång resa till Borlänge så det är tur att vi har en husbil så man kan övernatta lite var det passar när man skall åka så långt.Imorgon någon gång mitt på dagen kommer de hem.

Big Bad Wolf gillar nya matte!


Boomerang passar på att försöka ta en slurk. Jag
är inte stor mamma.


Vi gillar dig också - mycket säger Boomerang och
Betty Boop

3 kommentarer:

  1. Du ser Ann-Christine, det rör på sig ganska fort! Vad var det jag sa? Allt löser sig och blir bra till slut:-)))). Härligt med goa hem till valparna. Det är alla så väl förunnat och önskvärt att man hittar dom rätta hemmen till dom små!
    Kramis Marie

    SvaraRadera
  2. Hej A-C..nu börjar vår förkylning att ge sig lite..valparna ser genomtrevliga ut..sidan likaså..prydligt presenterade..
    Ha det gott i sommarvärmen..

    SvaraRadera
  3. Lycka till med tävligen!!

    SvaraRadera