Whippet




onsdag 12 maj 2010

Valpbesiktning och födelsedag

Igår hade vi Maj-Lis på besök och vi försökte oss på att få busfröna att fastna på bild. Det är inte lätt för de vill allt utom att stå stilla.
På kvällen kom Camilla för att hälsa på Ben Nevis. På måndag är det flyttdags för honom och då flyttar han till Camilla och Ulf där han kommer att få ett fantstiskt bra hem. Det händer ju så otroligt mycket bara från dag till dag med valparna. Ibland när man vaknar på morgonen så kan man se att de växt bara under natten. Ben Nevis är en så söt liten kille så det blir svårt att skiljas från honom. Tur är att han inte skall flytta så långt utan att vi kan ses lite då och då och följa honom. Även om det är trist att skiljas från honom så hoppas vi på att resten av valparna snart också skall hitta fina hem. Hur det än är så är det ju skillnad att slippa dela uppmärksamheten med alla syskonen. En del i flyttandet är att besöka veterinären. Idag var vi hos vår (nästan) granne (tur att ha nära till veterinären) med Svea för förnyad rabiesspruta och med hela valpkullen för vaccination, chipmärkning och besiktning. Alla valparna fick godkänt på alla punkter och det var en mycket noggrann besiktning. Känns skönt att veta även om de ser väldigt friska och fina ut.
Ikväll kom barn och barnbarn från Malmö och från Stockholm på besök och två av brorsbarnen tog själva tåget hit från Malmö. Visserligen så fyller Bengt år idag men det är nog lika mycket valparna som drar. Det blir en helg med mycket umgänge med andra ord. Trevligt.

Huvudbild på A Boomerang

Huvudbild på A Big Bertha - visst syns det att de är släkt
A Big Bad Wolf

Så här trivs vi bäst alla i en hög

Vi vill bli assistenthund till Maj-Lis båda två

7 kommentarer:

  1. Skickar här en Födelsedagshälsning till Bengt!
    Ha en bra helg..

    SvaraRadera
  2. Förstår att du är förtjust i Hanen med vita tassar han är dekorativ..

    SvaraRadera
  3. Bengt fyller år?! Det visste vi inte!
    GRATTIS BENGT!!!

    /Camilla 6 Ulf

    SvaraRadera
  4. Grattis kramar till Bengt!
    Herregud vad Boomerang är söt...han vill nog flytta hem till oss..:-)

    Vi syns snart
    Kram
    Åsa & Robban

    SvaraRadera
  5. Grattis grattis på födelsedagen i efterskott.
    Tack än en gång för en trevlig tisdags eftermiddag med mycket mycket mentalt stabila valpar att få snusa på och dessutom en väldans så god lunch. Lycka til små puppisar så ni får fina kärleksfulla hem
    kram
    Bruseligan i Killeberg

    SvaraRadera
  6. Bengt hälsar och tackar!!
    Boomerang hälsar att han tänker över erbjudandet.

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera