Whippet




söndag 16 maj 2010

Lugnt eller kanske inte - Valpar 8 veckor

Nu har alla våra gäster gett sig iväg hem igen. Som mest var vi 15 personer och 12 hundar som både sov och åt tillsammans här och det är nog? det mesta som huset klarar av. Fast finns det hjärterum så finns det stjärterum sägs det ju. Till saken hör förstås att Bengt sov med några av hundarna i husbilen. Det har varit mycket aktiva dagar för alla men kanske mest av allt för valparna som nu efter att ha vilat upp sig längtar efter barnbus igen.

I lördags var Bengt i Simrishamn med Svea och King i regn och busväder. Utöver våra så var det bara danska whippar med och sprang. Det var ju Whippetrace i Västerås samtidigt och många var nog där eller hade annat för sig. Det gick inte så värst över sig bra för våra. Svea blev 5-a och King 2-a men om inget annat så bygger det på kondition etc inför kommande lopp.

Vi har också haft besök av hoppas vi en valpköpare som var intresserad av Baby Doll alt. Big Bertha. Skönt om det löser sig så snart som möjligt med hem till alla som skall säljas för nu börjar de bli riktigt krävande och i behov av individuell stimulans. Idag har de varit ute på stora ängen och som de springer. Lilla Black Sheep har också utvecklat fenomenala rymlingstendenser. Behovet av utmaningar blir större och större.


Så här lugnt är det inte när valparna är ute i stora
världen men så är de ju inte heller några sniglar



Full fart är det som gäller

Hannah med liten valpkompis




Leo med A Big Bertha

Hannah med A Baby Doll


A Ben Nevis tänker - det skall bli skönt att flytta

1 kommentar:

  1. Vad stora valparna har blivit..lilla Svarta Fåret är väl ute på rymmen som vanligt...

    SvaraRadera