Whippet




tisdag 16 mars 2010

Dygn 59

Nu sparkar det för fullt i magen. Otroligt att det kan finnas så mycket liv i ofödda valpar. Det är nästan så att man tycker synd om Speya. Så smått så börjar det mesta bli klart för att ta emot de nyfödda. Det är en hel del att tänka igenom. Tur att jag fått vara med om en valpning tidigare och att alla är så villiga att dela med sig av goda råd. Ikväll är det uppfödarcirkelträff igen och den här gången skall vi vara hemma hos en av deltagarna Pyttestors kennel som har småvalpar hemma . Tio st peruanska nakenhundsvalpar och en chihuaua valp (svårstavat). Skall bli kul att träffa dem igen. Det blir mycket valpar här på Guö för vår "nästangranne" väntar tollarevalpar drygt en -två veckor efter Speya. Ett sånt valpgäng det kan bli. För övrigt så verkar det vara mycket whippetvalpar på gång just nu . Vet inte om det är onormalt många men det känns så kanske för att man tänker mer på det just när man själv skall ha. Det blir kul framöver när förhoppningsvis en hel del av dem kommer ut på WR, rundbana , LC och andra aktiviteter.

4 kommentarer:

  1. Åhh vi väntar med spänning på valparna. Ska bli så roligt, förstår att det är lite extra pirrigt för er eftersom det är första kullen.
    Vi håller alla tummar och tassar och hoppas allt går bra!!

    Kram från oss alla
    www.slouhgi.se (bloggen är uppdaterad)

    SvaraRadera
  2. Tackar så mycket det behövs när man är novisen vid spisen (känns det som).

    SvaraRadera
  3. Det blir onekligen en spännande vecka framöver:-)! Håller alla mina tummar för att allt ska gå bra vid valpningen när Speya väl beslutar sig för att släppa ut dom små liven!
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
  4. Vi väääntar..............

    SvaraRadera