Whippet




fredag 11 juni 2010

Ajajaj - hur dum får man vara och duktig valpmamma

Betty Boop med liten A Betty Boop
Såg fina tröjor på Sweden Rock med Betty Boop på.




Ont i ryggen och allmän träningsvärk får en att fundera lite på om den mentala åldern och den kroppsliga hänger ihop. Vad med Janne igår på Sweden Rock och det var jättekul. Var där förra året också och vi nöjde oss i år också med att bara vara utanför själva scenområdet. Massor med folk, massor med mat och massor med försäljningsstånd. Och musiken hörs lika bra utanför (lagom högt). I år hade de en sån där mekanisk tjur som man får rida på och det gick bara inte att motstå. Då får man ju faktiskt skylla sig själv att det gör ont lite här och var. Men roligt var det och bra resultat (för min ålder) vad han nu menade med det.


Speya fortsätter att vara lika engagerad i sina valpar som innan. Hon är jättenoga med att kolla dem och att städa dem. Att städa i valprummet tillåter hon numera mig att göra för det mesta. Barnuppfostran är en annan favoritsysselsättning för både henne, King och för Svea. Det är så roligt att se hur den lilla familjen fungerar och trivs tillsammans. Nu har alla valpköparna (snart)hittat fram till FB och till vår lilla grupp Speedpartners valpar. Kul om vi kan få det att fungera som samlingsplats. Över huvudtaget så är det fascinerande med FB. Uppdateringar i realtid av allt som händer. Det är ju verkligen fantastiskt när det används på ett bra och positivt sätt likaväl som det naturligtvis kan missbrukas till att göra skada för andra. verkar ju vara ett stort problem bla bland skolungdomar.

5 kommentarer:

  1. Har trott att jag inte har fördommar, men inser att nog så är fallet... Vad häftigt att du lyssnar på rock och dessutom till turen på en mekanisk tjur!!

    Det kunde jag aldrig ha gissat när jag sett dig på whippet race! :)

    MVH
    Lisa

    SvaraRadera
  2. Lisa har nog inte riktigt fattat att vi tillhör det( glada) 60-70 talet..vi liksom lever upp då vi hör gamla toner.. vi behöver nog mer av den varan..intessant A-C

    SvaraRadera
  3. Huvudsaken är att man tar alla tillfällen till att göra något "tokigt". Det blir roligare då. Egentligen tycker jag att det är ett mått att man är lite (mycket) tokig att man håller på med det vi gör. Far land och rike runt som en idiot för att tävla med sina hundar i allt som går. Och --inte minst samlar på sig så många hundar att man snart inte själv får plats.

    SvaraRadera
  4. Hej på er där nere i södern!
    Måste le när jag läser det du skriver, kom att tänka på när vi kom till Västerås en gång och fick kommentaren av en annan hundkapppare: Det är samma idioter som träffas, det är bara platserna som växlar.

    Är det inte dags att ni provar på banorna här uppe i norr, skulle vara så kul! Ett tips är ju att ni kommer upp i augusti, då har Älvsbyn och Skellefteå tävling helgerna efter varandra. I Skellefteå skall det bli tvådagarstävling för whipparna (alltså samma hund får springa både lördag och söndag). Ni och alla andra är så hjärtligt välkommen upp till oss!
    Hälsn från norr!

    SvaraRadera
  5. Ja du Linnea det hade varit SÅ roligt att åka upp. "Dessvärre" så kommer vi antagligen att åka på andra hållet i år också, Vi har ju tre hundar som lyckats kvalificera sig till EM i lurecourcing i Frankrike. Problemet blir ju hur vi lyckas ordna för för valparna för de är ju för små för att hinna vaccineras.
    Men skam den som ger sig förr eller senare så måste vi väl lyckas ta oss upp till er i norr.

    SvaraRadera