Whippet




fredag 18 mars 2011

Första träningen?

Våren kom och våren gick. Fåglarna hade börjat sjunga i alla snår och snön var borta.
Då - kom snön tillbaka fast jag hoppas att det är ett högst tillfälligt bakslag. Just nu är det dimmigt ute och det tyder väl på att det blivit varmare.
Imorgon är det LC träning utanför Ystad och Bengt kommer att åka dit. Själv ska jag till Linköping på terminens obligatoriska helgträff i Djurens kommunikation 2 så jag missar det.
Dessutom missar jag söndagens utställning i Malmö som annars hade passat så bra. Synd att man bara kan vara på ett ställe i taget. Janne är ledig och följer med Bengt till Ystad. Tur det för det är ingen sinekur att åka iväg med sju hundar varav alla utom en ska träna. Picko som fyllt nio nöjer sig numera med vardagsspring och promenader. Mest spännande ska det bli att se hur det går för Sotis och Bangbang. Extra roligt att Nevis också kommer med. Så roligt om några av valparna också blir aktiva inom springeriet.

På tal om aktiva så blir det lite snårigt framöver att hinna med. Sotis och Bangbang har fått plats på grundkursen i allmänlydnad. Linnea, grannflickan kommer att träna med Sotis som blivit hennes favorit. Samtidigt så blir det mycket aktiviteter med LC, rundbana och whippet race när de ska prova på och fösöka ta licens. sedan är det uppfödarutbildningen, kursen i Linköping och så ska man ju hinna med sig själv och gymnastiken också. TUR att man är pensionär!

Nu börjar allvaret för dessa glada valpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar