Whippet




fredag 12 april 2013

Årets inlägg?

Ett helt år har gått och både vi och hundarna har blivit äldre. Vi firade för övrigt safirbröllopsdag igår (45 år). Oj vad tiden går. Speya har äntligen börjat kunna springa lös utan att halta efteråt sedan amputeringen av en baktå. Nåja - hon var med på Lc provet i Sjöbo förra helgen och haltade efteråt men nästa dag var det borta. Skönt för hon vill verkligen springa. Svea har precis löpt och just passerat valpveckan - utan valpar även denna gången. Hon har verkligen inget intresse för de motsatta könet - så nu slipper hon. Lilla Sotis som bröt en tå och drog av en av sina hopsydda tåsenor förra sommaren har passat på att löpa och där kan man verkligen tala om intresse för både det egna och det motsatta könet. Hon har ju varit mycket duktig både på LC och på rundbana så kanske hon (vi) hittar en lämplig make till henne så småningom. King har ju hela tiden varit mycket duktig men nu har han spätt på sin karriär med att bli pappa till tre kullar.Den senaste i Norge på kennel Rappfoten som resulterade i hela 14 födda små under verk varav 12 är i livet. Så fina med underbara färger och teckningar. Bangbang har hunnit med att vinna DM på rundbana och blev i helgen som gick också SLCCH. Kanhända kan hans vilande danska cert också göra honom till DKLCCH. Vi får se när allt är registrerat och klart. Roligt med så fina framgångar i första egenuppfödda kullen . Nevis (Camilla´s) har varit helt otroligt duktig på rundbana och har i det närmaste varit oslagbar med fina segrar både i Sverige och Danmark. Macke har fått glädja sig åt sina gamla framgångar och åt sina systerbarns framfart på Lc-fälten. På grund av problem med sina klor så blir det sparsamt med springandet för hans del. "Gamla Picko är numera heltidspensionär. Han fick i fjor leda Old Dogs Parad på Borås banan i samband med EM och det var det enda framträdandet på banan. I hans nya karriär ingår numera i stället att driva med husse och matte och att dirigera. Mera mat- mera mat - ut - in - ut etc. Och - såklart så får han oftast som han vill. Fö. så ska han på valpträff hos Idomic´s i maj och träffa sina syskon från den fantastiska Pokemon-kullen.
Tja det var väl ungefär vad som hänt och nu väntar nya utmaningar.
 Bangbang Dansk Mäster 2012
 Underbara Kingvalpar på Rappfotens
 Nevis på en av många vinnarbilder
 Picko (och Bengt) defilerar på EM i Borås
Bangbang blir SLCCH i Sjöbo

3 kommentarer:

  1. Liten påpekan bara; Nevis har inte tävlat i Norge, det är i Danmark han varit framgångsrik och blev både Själlandsmästare 2012 samt vann Öresundscupen 2012. :-)

    Kram från Camilla & Nevis

    SvaraRadera
  2. Vet jag väl. Som det kan bli. Ska genast gå in och ändra,

    SvaraRadera
  3. Kul med uppdatering och grattis till framgångarna på olika banor med egna hundar och avkommor! Och även stort grattis på safirbröllopsdagen!
    / Mvh Belinda, Ninja med brorsor

    SvaraRadera