Whippet




tisdag 5 april 2011

Spring och spring.....

Spring i Landskrona blev det i helgen och Sotis och Bangbang sprang för första gången genom öppen bur på banan. Det visade sig inte vara några som helst bekymmer med det utan de sprang som om de inte gjort annat. Måste vara något som ligger i generna framför allt hos whippet. Nästa punkt på programmet trippel i födelsedagsfirande i Malmö. Mycket god mat blev det som vanligt. Nästa morgon körde vi tillbaka hem och till Eriksberg (natur område med enorma vilthägn som vi är granne med). De hade loppis på den gamla inredningen som blivit över efter den fantastiska renovering som gjorts. Ett riktigt lyxställe avsett för konferenser på hög nivå. Tyvärr fanns inga begagnade sängar som vi tänkt oss tilll hundarna. De som de har nu har inte mycket stoppning kvar. Fin middag till ett bra pris blev det i alla fall.
Idag har vi varit på Ikea och shoppat lite smått och gott och sedan hos Mia. Såååå roligt hade hundarna. De som fick följa med var Svea, Bangbang och King. En jättestor inhägnad hage att springa i kan det bli bättre och alla Mias glada hundar. Svea var helt lycklig när det dessutom fanns en damm att plumsa i. Det gör vi gärna om. Synd bara att det är så långt dit.
Nu är det dags att packa för en städdag på WR banan. Snart så bör det gå att komma igång med träningen igen. Och på söndag är det första LC tävlingen utanför Sjöbo. Nu kör vi så det ryker!

1 kommentar:

  1. Gott att hör att unghundarna tar för sig..här kör vi också så det ryker!

    Ha det gott och hälsa Bengt!

    SvaraRadera